1/11/09

Sortida 1 de novembre. Sant Sebastià - La Mútua

A les 9 del mati el Pancho l'Alex i el Miquel haviem quedat al sindicat. El Quim, el Gabi, els Joan's i en Jordi havien quedat a la mateixa hora al pont del tranvia d'Argentona. Així que ahir al vespre ens vàrem trucar amb el Gabi i varem decidir que ens esperessin 1/4 d'hora el temps d'arribar.

Ens hem retrasat 5 minutets (que son els de rigor) però tal i com haviem quedat ens guardaven la "tanda".

Enfilem cami d'Argentona direcció Sant Sebastià per fer una ruta diferent de les habituals, en aquest cas podriem dir trialera al 100 x 100, sobretot de pujada. Hem passat per la font d'enQuicu i la del Castanye.

Sense que la resta ens escoltessin hem comentat amb el Pancho i l'Àlex que potser la propera vegada farem tard a la cita i que tirin ells perquè la veritat es que gairebé hem anat més a peu que dalt de la bici...hahaha. Això sí , la vegetació esplendida i els corriolets també.


Cap a quarts de dotze hem trobat el cami ample de la Mútua amb la qual cosa els de la banda de Vilassar i Cabrera hem tirat per Cabrils i la resta cap a Argentona.

Hem quedat que les properes sortides tindràn dos punts de trobada; La de 3/4 de nou al sindicat i la de les 9 al pont del tranvía, com no...rieramunt...

Salut, i a refer-se que s'acosta la sortida del Montseny.

2 comentaris:

  1. Per no donar-te el 10 (que sino et relaxes!) només afegiré que hem passat per la font d'en Quicu i la del Castanyer.

    Tot plegat (foto, publicació immediata, resum...) molt professional i eficient!

    ResponElimina
  2. A la ordre company....ara mateix ho afegeixo!!!

    ResponElimina