29/11/09

29-11-09 Cabrera-Dosrius-Font del mal pas-Pou del glaç

Ja en son dos diumenges seguits que els d'Argentona ens fan el "salt". A les 9,03 h. erem al pont del tranvia i no hi havia ningú. Prova d'això ens hem volgut fer una foto al lloc de trobada.



A les 9,10 h. tirem "riera amunt" direcció Dosrius on el Jaume Gelmà ens esperava prop del cami que enfila cap a Canyamars. Una bona i planera pasejada fins trobar les primeres pujades cap a la Font del mal pas. El tram final abans d'arribar al creuament de la font es d'aquells que sempre se t'acaben atravessant. Al peu de la font, el Paco ha obert el seu particular rebost de barres energètiques per agafar forçes.



Ja eren les 11 h. quan hem decidit tirar cap a la creu de Rupit per fer la baixada fins el pou del glaç. Una baixada ràpida i llarga que compensa l'esfoç de pujada.

Ens hem parat al pou i ens hem aturat per fer una altra foto. La vegetació d'aquesta zona es espectacular i la veritat es que el passeig per la zona dels "burrus" també.



Un cop a Dosrius, tots han tirat riera avall, però jo, fidel al nom que ens identifica m'he negat i he baixat per la carretera, a les 12 h. havia de ser a casa.

Una bona excursió de 42 bons kms. Bé, la veritat es que des de Vilassar en son 46.

2 comentaris:

  1. Mol bé aquesta nota!!, els argentonins (Pol, Joan 1 i 2, Eloi, Xevi i Quim) i el vilassarenc (Gabi) hem estat infidels a la cita dominical de la riera i hem fet la pedalada de la UEC. N'hi hagut alguns que han sortit a fondre els pedals i no ha quedat ni un minut per fer una trista foto pel blog.

    Gairebé que ens topem, ja que també hem passat per aquestes zones (Can Rimbles, Creu de Rupit...etc) La pedalada era de 30Km i haurem acabat una mica abans que vosaltres.

    A veure si diumenge que ve fem un bon "plenu"

    ResponElimina
  2. Si, de fet ens hem topat amb un control a prop de la creu de Rupit (entre la creu i la font), però nosaltres anavem amb contra direcció.
    Si ho arribo a saber jo tambè faig la de 30 i no la de 46...però soc infidel i alèrgic a les pedalades i curses...apa fins diumenge companys...

    ResponElimina