8/11/09

8-11-09 - Argentona-Parc Forestal-Turo de la gola

Puntuals com en les darreres sortides a les 9 del mati enfilavem riera amunt trencant pels accesos que travessen per sota l'autovia de Garanollers i ens adreçem direcció cap als corriols que ens han de portar al Parc Forestal de Mataró. La ruta es maca, però per començar la pujada ja es cosiderable i força constant, hi ha pocs trams per agafar aire i recuperar, però com els de davant (entre els quals no m'incloc) estan forts, no hi ha mes remei que seguir.

Com veureu per la nostra indumentaria avui ha començat a fer fred i els corriolets ens han permès entrar en calor rapidament.

Cap a quarts d'onze arrivem al trencall que ens porta cap a la Cornisa i Can Bruguera. Allà agafem corriol avall, on per fí als qui ens agraden les baixades ràpides començem a disfrutar del matí.

Però...la baixada ha durat poc i hem tornat a enfilar amunt cap el "Turó de la Gola", des d'on hem fet aquesta fotografia amb una vista amb el Castell de Burriach de fons i un dia net de polució degut al vent. Una vista magnifica.

Sobre les 11 hem començat a baixar, aquesta vegada per uns corriols mes llargs fins la granja de "Porcs" a mig cami d'Argentona. Allà els Joan's , el Pol, i el Gabi, que estan com una roca han continuat una estona fins mes amunt. El Pancho i en Miquel hem anat tirant avall fins arribar al Sindicat de Cabrera per la carretera del cami del mig.

Recordeu que la setmana vinent toca el Montseny.

Hem quedat a les 7 del matí al sindicat per anar amb els cotxes fins Arbúcies, punt de sortida de la excursio al Montseny.

4 comentaris:

  1. Ai diumenge!! ja cal que us calceu!!

    ResponElimina
  2. Tranquil, ja tenim el "dopatge" a punt...

    ResponElimina
  3. Ja veig que us aneu engrescant cada cop més eh???...,al tantu amb les baixades Miquel que ja no tenim vint anys.....!!!!!

    ResponElimina
  4. I tant que tenim vint anys i 30 i 40 i 50 ...hahaha

    ResponElimina