15/11/12

La Torrassa del Moro amb altres grups. 11/11/12


Aquest diumenge es van unir a nosaltres companys d'altres grups, tots dos de Vilassar de Mar. Concretament el grup de VdM-BTT i el de BTT veins (veins de la Xinesca).
Ja haviem fet sortides amb ells en alguna ocasió, principàlment amb els de VdM-BTT, però els feia il.lusió anar fins la Torrassa del moro ja que alguns d'ells no l'havien fet mai i aixi vàrem quedar com sempre al Sindicat de Cabrera.

Ens vàrem reunir el Toni Buxadé, el Pepe Bosch, el Pancho i el Miquel del CC Cabrera, el Jordi Argilaga de VdM -BTT i el Xavi i el David Llopis de BTT veïns. La excursió no cal que us la descrigui, es de tots prou conneguda. El dia magnific i el terreny en perfecte estat ja que conservaba la humitat de les plujes dels darrers dies. Això va permetre'ns disfrutar encara mes a la baixada del Dragon Kaan.

A les 8,30 h. enfilavem carretera d'Argentona amunt per trencar despres de la recta de la betzinera pel corriol que ens deixa a la riera i d'allà fins Sant Carles per la cadena. D'allà sortim al creuament que ens porta directes a la Torrassa primer per la pista d'asfalt i uns quants metres després ja pista fins acabar al corriol del tram final.


Magnifica excursió tot i que la torrassa estava tancada i no vàrem poder pujar per observar les vistes que el dia tant clar ens oferia. Ho sentho companys (pels que no la havieu fet mai)...així tindrem una excusa per tornar ben aviat. A quatrts d'onze ja enfilavem la baixada i a les onze ens paravem als troncs de Dosrius per fer les fotografíes algunes de les quals podeu veure. El Xavi i el David flipaven. Els va agradar molt i tots plegats varem passar-ho de pel.licula.
Es el que té La Torrassa...que cadascú la pot baixar a la velocitat que vol però es assequible per tothom.

Excursio de quasibé 40 kms. força assequible i sobretot amb un premi, el de la baixada que fa mes suau qualsevol esforç de pujada...

Res mes per avui, com diu el Kim... Salut i pedals!!

2 comentaris:

  1. Miquel, magnifica aportació. Gracies per compartir amb nosaltres i espero tornar a sortir amb vosaltres aviat.
    David Llopis

    ResponElimina