29/8/10

Proposta de sortida al Montseny pel 12 de setembre

Avui ens hem trobat a les 8,15 h. al pont de la riera d'Argentona amb els Joan's Vidal i Bllatriu, el Gabi, el Pep Bosch i el Miquel.

La sortideta ha començat be com s'aprecia en les fotografies posteriors. Puntxada del Joan Bella al primer cim de cami cap a Orrius per Riu d'Ameia. No sé quanta volta hem fet per arrribar a Sant Bertomeu on ens esperaven uns corriols de baixada "guapissims" i llargs cosa important i agraïda quan les pujades son intenses.




A les fortes baixades del darrer corriol que ens portava de nou a Riu d'Ameia hem perdut al Pep Bosch a qui sembla ser han rescatat minuts mes tard. Jo (Miquel) he hagut de marxar depressa i corrents perquè m'esperaven convidats a casa i ja anava tard. Eren ja 2/4 de dotze quan treiem cap al final d'aquest darrer corriol i encara quedava 1/2 hora llarga fins a casa.

I com sol passar quan un té pressa, quan baixava a tota llet pel cami del Bell Racó, puntxada a la roda del darrera...en fí...tot plegat ha valgut la pena...pels corriols i perquè el dia era nuvulós i ens ha ajudat a passar menys calor de la prevista.

L'Àlex i el Pancho eren baixa avui per diferents motius. La del Pancho sembla ser una petita indisposició intestinal. La de l'Àlex un xic mes seriosa ja que a falta d'unes darreres proves els metges li han aconsellat que per prudència no agafi la bici de moment. Des d'aqui li desitgem una ràpida recuperació. Una abraçada per a ell des del club. T'esperem aviat !!!

PROPOSTA DE SORTIDA PEL 12 DE SETEMBRE

Derivat de la conversa de la sortida d'avui, us proposem a tots els que hi estigueu interessats una sortida pel Montseny el 12 de setembre, es a dir d'aqui dues setmanes.

La sortida seria Aiguafreda - Collformig - Plà de la Calma - Tagamanent - Aiguafreda.

La propera setmana concretarem l'hora de sortida i l'hora prevista d'arribada.

Els que hi estigueu interessats podeu escriure el comentari al peu d'aquesta noticia o a l'adreça de e-mail: miquel@naturalbranding.es.

Salut i pedals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada