4/8/10

Diumenge 1 d'agost

Diumenge passat tornant de fer la ruta de la font del Mal Pas l'Àlex i el Pancho es van trobar al Kim, el Vidal, el Xavier i el Bellatriu de tornada. Van quedar en que el proper diumenge ens trobariem al Pont de la Riera d'Argentona a les 8,15 h., però a l'hora de la veritat nomès erem en Joan Vidal, l'Alex i el Miquel.

Aixi qe desprès d'esperar els 10 minutets de rigor tots tres vàrem enfilar cap a Riu de meya per fer uns corriols poc habituals que en joan Vidal ens tenia preparats.



A mig cami abans d'arribar a la cadena vàrem tombar a mà dreta per agafar primer una mica de pista i després a mà esquerra un corriol de pujada dura que ens portà a la pista de la pedrera i tot seguit a la pista en direcció al jabali de oro.

Un cop aribats a l'antiga betzinera de parpers carretera avall fins agafar un preciós corriol que desenbocà a la carretera de Sant Carles.



De Sant Carles vàrem fer un troç de carretera fins el corriol que porta a Dosrius i allà per les aigües un nou corriol que ens portà a mig cami d'Argentona per unes baixades que particularment desconeixia i que son super divertides.

No ha estat malament la excursioneta de més de 40 kms. tenint en compte que al vespre haviem de pujar al Castell a sopar, com està en el protocol de la festa major de cada any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada