26/7/15

Nocturna a "La Torrassa del moro" 24-7-2015


Com cada estiu tocava organitzar la sortida nocturna d'aquest any. En les darreres dues edicions les destinacions vàrem ser La Mútua i Sant Mateu (sopar Jardi Mar VdM) i Can Rimblas. Aquest any però, voliem fer algo mes atrevit i s'ens va ocorrer fer La Torrassa del Moro de Llinars per baixar després el Dragon Khan. I així va ser, Aprofitant que en els darrers mesos els diumenges es pot esmorzar dalt la Torrassa, ens vàrem posar en contacte amb els responsables del bar per si ens podrien obrir un divendres a la nit per sopar si erem una colla important.

La casualitat va voler que la data escollida per la colla, justament  l'ajuntament de Llinars havia organitzat una jornada astronomica per veure els estels des d'aquest punt i per tant sopar aquest dia no era cap problema. Quin  encert nois! El sopar i el servei va estar mes que fantástic i el preu ni us explico!

Bé i tornant al que realment volia explicar, que es la excursió, la sortida va ser des dels punts habituals de Biblioteca de Vilassar i Sindicat de Cabrera. En total ens vàrem apuntar 8 btt´rs (ja se sap que en temps de vacances alguns eren fora). En Pancho, l'Alex, en Pepe de Cabrera i en J. Mª Simón, Jordi Rosés, el Xavi Piera, en Jordi Rectores i un servidor Miquel Vila, sortíem de Vilassar, això si, amb la mirada posada al cel perquè el pronòstic pintava tormenta i els núvols eren presents a la serralada.

La primera incidència però es va produir quant tant sols haviem recorregut 2 kms. El pedal del Piera es va quedar completament clavat, tot i que per sort amb un cop de peu el vàrem poder desclavar i així completar perfectament tota la excursió amb la resta de companys.

La única exigència que ens van demanar des del Bar era que a les 10 fossim a taula, motiu pel qual haviem de sortir puntualets i no puguessim pujar per Sant Carles sinó directament riera amunt. Al cap i a la fí el motiu de la sortida era la baixada i el sopar.

El timming va anar perfecte, ja que a les 10 i cinc estavem a lloc amb molta fam i ganes de passar-ho d'allò mes bé. De moment tot s'anava complint.

Com he dit al començament, el sopar va estar pèrfecte: Amanida complerta, escalivada amb patates a la brasa de primer i buti (1 x cap) cansalada (1 x cap) i 1 tall de xai acompanyat de patates fregides i monjetes per reventar qualsevol. Clares, cerveses, vi i gasosa tanta com en vàrem voler i per acabar cafés. Tot plegat 16€. Magnífic !!!




Deprés del sobretaula i cap allà les 12 ens aixecarem de taula i cap avall negra nit. Ara venia la part mes interessant i millor de la nit, encara que alguns van patir una miqueta...

Durant el recorregut ens varem anar parant als punts de reagrupament de sempre per tal d'arrivar junts a baix i sobretot perque no es perdés ningú.

La baixada brutal !!! Si de dia es una baixada que ja ens encanta a quasi tots. De nit la experiència canvia totalment i es encara millor. Està clar que l'aventatge de les nocturnes es que les has de coneixer perfectament ja que del contrari la "castanya" està assegurada...Tot i així sempre pateixes algun petit ensurt...
.
Per sort i per prudència en general, no hi va haver cap incident de cap mena i vam fer cap a Dosrius tots completament sencers...

A mig cami entre Dosrius i Argentona començàrem a escoltar trons i veure llampeccs i al tramp de les vies de l'antic carrilet d'Argentona ens comançà a ploure.

Al final ens va pillar !!! Però ja se sap que això a l'estiu , i sobretot si es en els darrers kms. no es cap problema. Podriem dir que vàrem arrivar a casa completament dutxats i...fresquets...que mes podiem demanar?

Jornada complerta en tots els sentits. No podia sortir millor tot i que he de reconeixer que personalment el llamps si que em feien respecte, a més eren força continuats.

I fins aquí el relat de la sortida , basicament per tots aquells que per uns motius o altres no vàreu poder venir.

A la próxima...Un esperem !!!!

Salut i pedals !!!


1 comentari: