7/11/10

Torrassa del "moro"


Com cada diumenge l'equip "B" ens hem trobat a les 8,30 h al sindicat per gaudir d'una estoneta damunt la bici. Avui ens hem aplegat el Josep, el Pancho, el Miquel i l'Albert, vilassarenc que darrerament surt també amb nosaltres.

Hem decidit que podiem fer la Torrasa perquè l'Albert no l'havia fet mai amb bici. Aixi que com el mati es presentava llarg i teniem temps hem enfilat riera amunt com gairebé sempre per agafar el trencall del creuament de l'autopista d'Argentona i pujar fins la cadena per anar a parar finalment a Sant Carles i acabar enfilant el darrer tram fins arribar a la torrassa.

Lo mes "güai" d'aquesta exursió es el premi de la baixada pel anomenat "dragon kaan" amb ziga zagues fins practicament a Dosrius.

Avui el terreny, un xic humit estava ideal per baixar sense patir masses relliscades aixi que hem disfrutat de valent.


Tant es així que a mitja baixada ens hem parat a collir uns quants bolets. Bé, de fet amb els quatre de la fotografia n'hem tingut prou. Un per cadascu de nosaltres i segur que encara ens n'ha sobrat un bon troç per la resta de la setmana.

El mati ha estat rodó mentre el Pancho portava el GPS "cerebral"...quan l'ha agafat en Miquel ens hem perdut i hem hagut de fer "treking" per anar parar a la riera cami de casa... ha estat l'anecdota de la jornada.

Bueno corriolaires, això es tot per avui...la setmana vinent més...
salut i pedals...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada