28/6/09

Corriols i corriolets

En Jordi s'ha tirat el detall de fer un parell de fotos i un resum de la sortideta, no com alguns que ja estan de vacances i deu ser que el messenger no els deixa viure. I no assenyalo a ningú....!


Per cert, pel resum que en fa en Jordi dona la sensació que amb en Joan de sherpa us heu avorrit de tant de fer pistes i polsaguera, sort que no he vingut.


Jordi dixit:


Com és habitual, trobada a les 8:00 al sindicat de Cabrera. Avui hem optat per una sortideta curta, però no menys agraïda. Com de costum, rieramunt, fins a Can Bellatriu. Allí hem anat pel dret cap a Can Bruguera. Hem baixat fins a la vall de Canyamars per tornar a pujar a Can Bruguera i baixar cap a darrera de can Comalada. Molts corriols, molts, en Joan Vidal és un gran coneixedor del territori. I clar, alguna que altre caigudeta, amb rascades i pantalons (estrenats avui) per sorgir. Senzillament, una trentena de quilometres fantàstics!. Ara a esperar la següent!


I la foto del personal, falta en Joan que feia de fotògraf.


2 comentaris:

  1. Bueno kim tu mol de criticar de que no penju res pro fa unes setmanes que et vex poc ee.
    Amb axo de les regates de pijos estas faltan molt ... pensa que amb això de navegar no fas esport i quan vinguis estaras en vaixa forma i no podras seguir ni en PACO ..

    ResponElimina
  2. A veure Pol començo per la cosa bona: almenys hi algú que mira el blog i que hi diu alguna cosa. Quan siguis gran fins i tot faràs algún post potser.
    Ara la dolenta: Anirà tot al Paco!! ...i tú mes, elis elis!
    I per acabar, com va dir el nostre filòsof: baixant hasta la merda rodola

    ResponElimina